Convis Pro este o companie din Republica Moldova, fondată la finele anului 2016. Convis Pro se ocupă de confecționarea seturilor de lenjerie de pat, atât pentru maturi, cât și pentru copii, având spre alegere diverse culori, imprimeuri, mărimi, cât și diverse tipuri de țesătură.

Noi considerăm că lenjeriile de pat nu sunt menite doar să acopere salteaua, ci sunt un element fundamental în crearea unei atmosfere calde și confortabile în casa dvs. De aceea, echipa Convis Pro depune maxim efort pentru a vă oferi o gamă diversificată de modele, design-uri, țesături și culori, pentru a transforma casa dvs. într-un adevărat lăcaș de liniște și relaxare!
Pe lângă materialele de cea mai înaltă calitate pe care le folosim la crearea lenjeriilor de pat: Bumbac, Percale, Satin, Satin de Lux, producem modele de orice dimensiune la dorința și necesitatea dvs. De asemenea, pe lângă cearșafuri simple producem cearșafuri cu margini elastice.
Cearșafurile cu elastic sunt o soluție perfectă pentru dormitorul dvs. Elasticul se fixează foarte ușor pe saltea și împiedică pe durata somnului cearșaful să se adune. Elasticul ține bine fixat materialul sub saltea, fiind tensionat mai mult la colțuri. Alegeți un cearșaf de pat cu elastic, pentru a vă proteja salteaua și a profita de un somn sănătos.
De asemenea, Convis Pro confecționează perne cu umplutură de fibre de silicon, lavete din bumbac, prosoape din microfibră.
Vă așteptăm cu mare drag la Showroom-ul nostru care se află pe strada Ion Creangă 6/2, or. Chișinău